Ігор та Григорій Суркіси

Очільник федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов розповів про шантаж зі сторони Динамо у справі по матчу Маріуполь – Динамо.

«Після того, як не вдалося функціонерам Динамо, шляхом шантажу і спробою підкупу натиснути на членів апеляційного комітету, в хід пішла інша схема.

Почали в ЗМІ розкручувати недостовірну інформацію про згоду ФК Маріуполь на перегравання матчу 7-го туру. У слід за цією інформацією функціонери Динамо почали переговори з клубами, до яких мають відношення і мають орендованих футболістів клубу Динамо.

Таким чином Суркіси хочуть домовиться з сімома клубами УПЛ і зробити заяву в ФФУ і УПЛ про зняття зі змагань, в разі якщо рішення буде не на їхню користь. Як бачимо для функціонерів Динамо всі методи хороші. Шантаж, шантаж і ще раз шантаж! Але я впевнений, що Апеляційний комітет в цю п’ятницю прийме єдине, вірне і законне рішення. Ні корупції в футболі», – написав Журавльов на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, ще у вересні Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ зарахував Динамо технічну поразку0:3 за «неявку без поважних причин» на матч 7 туру УПЛ Маріуполь – Динамо, що мав відбутись 27 серпня 2017 року в Маріуполі, а також наклав фінансові санкції. Крім головної команди, технічні поразки отримали Динамо U-19 і U-21.