Словацькі ЗМІ констатують факт, що їхня команда опинилася в списку країн, які повернулися зі Львова з порожніми руками.

Почала гру наша збірна добре, — ділиться враженням в звіті про матч з Україною у Львові Словацький футбольний союз на своєму офіційному сайті. — Нас приємно здивувало, що вдалося забити швидкий гол, але потім Словаччина опинилася в списку країн, які повернулися додому з цього міста ні з чим.
Лукаш Штетина з’явився в складі збірної після чотирирічної перерви. Тим дивовижніше було те, що саме він, зігравши на добиванні, відкрив рахунок. Перший момент — перший гол.
Проте, гру в своїх руках тримали господарі. Так здавалося в дебюті зустрічі, так виявилося і після. Хоча наша оборона довгий час була надійною, а захисники неодноразово блокували удари суперників. Помилок не спостерігалося.
До тих пір, поки Штетина не подаровав м’яч супернику, внаслідок чого Ярмоленко пробив голкіпера. Для повного комплекту Лукаш ще й попередження на Коломойці заробив.
Після перерви у воротах гостей з’явився дебютант Мартін Полачек, який пропустив менше ніж через 10 хвилин з моменту дебюту, відбулися інші перестановки в складі. Однак гра незмінилася, українські атаки були схожі на лавину — і господарі були винагороджені після сольного проходу і точного удару Коноплянки.
Були у словаків шанси на те, щоб уникнути поразки, але українці всіма силами намагалися утримати перемогу, і це їм вдалося».

 

«Львів не взяли, словаки програли» — пише ProFutbal. «Навіс Руснака зі штрафного, удар Гамшика головою, добивання від Штетини — і ми вже попереду. Марлос, вкравши м’яч, зробив все для того, щоб Ярмоленко зрівняв рахунок, а Коноплянка переграв нашого недосвідченого голкіпера…».