» Главные новости » Вацко: «Зупинки додали грі європейського шарму»
Вацко: «Зупинки додали грі європейського шарму»

Вацко

Коментатор матчу між львівськими «Карпатами» і київським «Динамо» Віктор Вацко мав нагоду на власній шкірі відчувати всю атмосферу «Арени Львів», адже свій репортаж він вів просто з трибун. Після фінального свистка Віктор поділився своїми враженнями.

– Насправді це був феєричний матч. Побільше б таких ігор в українському чемпіонаті. Футболісти віддавались на повну. Після фінального свистка всі гравці попадали на поле. Обидві команди бились за перемогу. «Карпати» програли, але після матчу їхні емоції були такими, ніби вони програли фінал Ліги чемпіонів. Це свідчить про те, який настрій був на цю гру в команди. Зрозуміло, що тут – велика заслуга чудового стадіону і всіх тих людей, які прийшли на футбол. Атмосфера на арені була просто неймовірною. Можливо, фаєри, петарди повпливали на когось, але особисто моя думка, вони надали грі європейського шарму. Ці дії фанатів є порушенням регламентних норм, але от, наприклад, в кожного водія є обмеження їхати 60 км/годину, але він хоче проїхати 140 км/годину і він не може відмовити собі в цьому задоволенні. Це є порушення правил, але воно додає колоритності матчу. В мене дотепер ще панує в душі атмосфера того матчу.

– Як вплинуло на гру вилучення Кополовця?
– Кополовець добре відіграв сьогодні. Була помітна тренерська настанова. Саме на Михайла покладалось завдання зупинити лідера київського «Динамо» Олега Гусєва. Підключення до атаки цього гравця завжди є небезпечними. Кополовець здорово відіграв на оборону, але й крім того, в атакувальних діях він проявив себе досить добре. Вилучення Кополовця розв’язало руки киянам. Вони почали грати впевненіше в атаці, робили акцент на правий фланг. Саме звідти й пройшла подача, яку влучним ударом завершив Ідейе Браун.

– Сьогодні в складі «Карпат» дебютував Ерік...
– Я знаю про цього гравця багато інформації, цікавився ним. Він якісний футболіст. Сьогодні він солідно на атаку відіграв. Ерік дуже добре грає лівою ногою, володіє прекрасним дриблінгом. У його грі проглядається якась розкутість, сміливість. Показовим у грі Еріка став момент у другому таймі, коли він розігнав контратаку і з піднятою головою віддав націлену передачу на Батісту. Ерік розумний футболіст. Інша справа в тому, як він на оборону відпрацьовуватиме. Оце вже питання. Але я думаю, якщо цей футболіст нормально адаптується, то він стане вагомим підсиленням «Карпат».

– Чи закономірним результатом сьогодні була б нічия?
– Здається, що була б. «Карпати» дуже добре сьогодні відіграли в атаці. Кучеров грамотно підготував команду тактично. Тут він проявив себе з набагато кращого боку, аніж у поєдинку проти «Шахтаря». «Карпати» сьогодні домінували на полі. У них було набагато більше моментів, до того ж якісних. Гра «Карпат» сьогодні була якоюсь незвичайною, бойовою. Матчів з таким рівнем напруги в Україні дуже мало.

– У середині другого тайму вболівальники протягнули величезний банер. Ще трохи, і він міг би накрити коментаторську кабіну з головою...
– Я навіть в трансляції сказав, що на кілька хвилин можу пропасти з ефіру. Думав взяти участь у передаванні банера. Але якраз в момент, коли полотно вже було майже біля мого сектору, його зупинили. Такі моменти додають особливого шарму грі. Сьогоднішній матч був незабутнім для вболівальників. Це було щось більше, ніж гра.

 

Источник: ФК Карпати Львів

Читать @footballfans_UA Твитнуть
Loading...
Погода, Новости, загрузка...

  Просмотрено: 462 раз Просмотров: 462 автор: fibber опубликовано:13-12-2011, 23:48  

return_announcements(); ?>
 
 
 
 
Другие новости
   
 
 
 
 
 
 
Погода, Новости, загрузка...
 
 
Телерансляции
  Футбол
16:40 Чемпионат Испании. Обзор тура
17:05 Чемпионат Италии. Обзор матчей
17:40 Чемпионат Италии. Обзор тура
18:30 Чемпионат Англии. Обзор тура
19:30 Футбол Live. Программа о футболе
20:00 FIFA Ballon d’Or. Программа о футболе
21:00 Футбол Live. Программа о футболе
21:30 Предисловие к Арсенал - Лидс.Футбол Live
21:40 Арсенал - Лидс. Кубок Англии
23:45 Футбольный уикенд. Программа о футболе
00:05 Самые смешные футбольные моменты
00:20 Futbol Mundial. Программа о футболе
00:50 Футбол News
01:05 Чемпионат Испании. Обзор тура
02:05 Чемпионат Англии. Обзор тура
03:00 Футбол News
03:05 Чемпионат Италии. Обзор тура
04:00 Чемпионат Германии. Обзор тура

 
 
 
Опрос
 

Динамо (Киев)
Шахтер (Донецк)
Спартак (Москва)
Днепр (Днепропетровск)
Металлист (Харьков)
Локомотив (Москва)
Зенит (Петербург)
ЦСКА (Москва)
Рубин (Казань)
Барселона (Испания)
Рома (Италия)
Реал Мадрид (Испания)
Манчестер Ю. (Англия)
Челси (Англия)
Арсенал (Англия)
Челси (Англия)
Интер (Италия)
Милан (Италия)
Ювентус (Италия)
Бавария (Германия)


 
 
Партнёры
 
Фаеры.ру, ua-portal.net/sport, 4-4-2.com.ua
 
 
Архив
  Апрель 2012 (4)
Март 2012 (117)
Февраль 2012 (231)
Январь 2012 (654)
Декабрь 2011 (967)
Ноябрь 2011 (978)