» » Українці підкорюють Варшаву
Українці підкорюють Варшаву

Українці підкорюють Варшаву
 Сьогоднішнім вечором збірна України у важкому і відповідальному матчі обіграла збірну Польщі, і повернула інтригу за путівку у фінальну частину Чемпіонату світу-2014.


Особливу увагу перед матчем викликав стартовий склад української дружини. Основні новації торкнулися правого флангу захисту, де зі старту вийшов Федецький, який демонструє у Дніпрі дуже непоганий футбол. Також не вийшов зі старту не вийшов Тимощук, але це, в принципі, було прогнозовано, адже Анатолій має дуже мало ігрового часу у Баварії. А на вістрі атаки було виставлено прудконогого Зозулю, на якого і покладалися надії на взяття воріт.

У поляків в ролі важкої кавалерії виступала дортмунська трійця у вигляді Піщека, Блащиковські і Левандовські. 
Старт матчу вийшов просто шокуючим і мабуть не лише для поляків. Новоспечена сімка збірної України ( він же Андрій Ярмоленко) у своїх найкращих традиціях змістився у центр і пробив точно у дальній кут. Але на цьому хлопці Фоменка не зупинилися і на 7-ій хвилині рахунок було подвоєно. Це Зозуля зачепився за м’яч і відкинув круглого на Олега, який відразу пальнув його у ближній кут воріт Боруца.

Після такого початку будь-яка збірна впаде у ступор, але не поляки. Своїми гострими пасами і небезпечними забіганнями червоно-білі змушували нервувати і вболівальників, і тренерів. Нещастя прийшло звідти, звідки ми його в принципі чекали. Шевчук пропустив Блащиковскі, який прострілив у штрафний майданчик де м’яч і знайшов ногу Піщека і рахунок став 2:1.


На цьому нещастя нашої багатостраждальної оборони не закінчились. Особливо старався Левандовскі, який доставив нам сьогодні багато неприємних моментів. Але або вдало грав голкіпер, або підстраховували захисники або на нашій стороні була пані фортуна. 
Ну, а вкінці першого тайму своє слово сказав Зозуля. Гусєв з правого флангу навісив на Ярмоленка, а той, у свою чергу, відпасував головою на Романа і форвард не підвів знову пробивши воротаря господарів.

Другий там розпочався з непоганих атак українців. Боруц після вводу м’яча у гру, буквально, подарував його Ярмоленку, але Андрій сьогодні був дуже «добрим» і явно пробачив полякам. А вже під час наступної атаки буквально кілька сантиметрів не дотягнувся до сфери все той же Ярмоленко. 
Справу свого партнера продовжив Гусєв, коли після чудового пасу мав би поховати польську збірну, але цього не зробив і м’яч полетів вище.
Рятувати матч для господарів вийшов Обраньяк, який майже відразу міг забити, але на висоті був Пятов.

Такий перебіг матчу явно знесилив поляків як фізично так і психологічно. В українців ще було кілька моментів для взяття воріт, але рахунок так і не змінився.

Українці здобувають таким чином свою першу перемогу у нинішній кваліфікації і набирають п’ять залікових пункти. При цьому слід зазначити, що майже більшість експертів віддавали перемогу полякам. Українці продемонструвавши хорошу гру і характер, тож тепер у хорошому настрої можуть готуватися до матчу з молдаванами, де українці зобов’язані відновити справедливість, яка так і восторжествувала у жовтні минулого року в Кишиневі.

 

 

 

Юрій Сорока footballfans.com.ua

Читать @footballfans_UA Твитнуть

Другие новости по теме:


  Просмотрено: 588 раз Просмотров: 588 автор: y_soroka опубликовано:23-03-2013, 16:09  

 
 
 
 
Другие новости
 
 
Чемпионат Украины:
 

Турнирная таблица УПЛ после 14 тура:

М Команда І Р О
1 Шахтар 14 24 38
2 Динамо 14 16 30
3 Зоря 14 13 30
4 Олімпік 14 -3 23
5 Олександрія 14 5 21
6 Чорноморець 14 -4 19
7 Ворскла 14 -2 16
8 Сталь 14 -6 14
9 Зірка 14 -14 11
10 Волинь 14 -12 9
11 Дніпро 14 -9 5
12 Карпати 14 -8 4
 
 
 
 
Новости
 
Рекламная сеть autoteaser.net
 
 
Продажа авто:
 
 
Лучшие букмекеры
   
 
 
Опрос
 

Динамо
Шахтер
Днепр
Другой клуб


 
 
Партнеры
 
Приобретения и утраты столичного «Динамо»

Главный тренер киевского «Динамо» Сергей Ребров признался о возможном переходе капитана команды в один из европейских клубов.

Ярмоленко остался самым дорогим футболистом Украины

Традиционно в январе производится ставшее уже традиционным изменение трансферной стоимости ведущих игроков футбола.

Олег Гусев ушел из «Динамо»

Один из наиболее известных игроков столичного «Динамо» - футболист Олег Гусев сообщил официальную информацию о своем уходе из состава команды. Как оказалось, срок его контракта с ...

 
 
Архив
  Декабрь 2016 (2)
Ноябрь 2016 (7)
Сентябрь 2016 (1)
Август 2016 (40)
Декабрь 2015 (1)
Сентябрь 2015 (1)