» ПСЖ врятувався на Парк де Френс
ПСЖ врятувався на Парк де Френс

ПСЖ врятувався на Парк де Френс Французький виїзд іспанської Барселони закінчився в нічию, але здобутий результат дає хороші шанси на позитивний результат у двох матчевому протистоянні.
Цей спаринг викликав неймовірний ажіотаж у пресі. Як не як на полі зійдуться одні з найдорожчих команд світу.

Також було дуже цікаво подивитися на протистояння зірки парижан Ібрагімовича і лідера оборони каталонців Піке. Шведу скоротили термін дискваліфікації за подвиги у матчі з Валенсією і Златан своїм шансом скористався. 
Трішки здивувало рішення Карло Анчелоті при виборі гравця на правий фланг, де зі стартових хвилин вийшов Бекхем. Під питанням була участь Лукаса Моури, але бразилець також розпочав матч з самого початку.

У Барселони до строю влилися Хаві і Альба, і це явно, позбавило головного болю Тіто Віланову. 
Матч розпочався доволі активно і вже на п’ятій хвилині Лавессі вивів мяч на побачення з штангою, залишивши в дурнях Піке. Аргентинець мабуть хотів повторити успіх французької команди далекого 1995 року, коли ПСЖ все ж пройшли каталонців.

Основна ставка парижан робилася на стандарти, тим більше що у складі є кільканадцять високорослих гравців. І цих стандартів у першому таймі благо вистачало. Особливо був небезпечний удар Ібрагімовича зі штрафного, але Вальдес з поставленим завданням справився на відмінно. Але швед не залишив іспанського голкіпера в спокої. Після хорошого кросу Лукаса Моури Златан знову пробив і знову неточно.

А Барселона тим часом свій момент і використала. Це Алвеш видав філігранний пас на Мессі і аргентинець спокійним ударом відкриває рахунок у матчі. 
Наш герой першого тайму другу половину зустрічі розпочав на лавці запасних через проблеми з коліном і на полі його замінив Фабрегас.
Барселона явно надавила на противників, але до надзвичайних ситуацій у штрафному парижан не виникало. На високому рівні зіграли Жаллє і капітан Сілва, не даючи особливо розігнатися швидкісним форвардам противника.

Потім у команд пішла серія замін, але гра і далі протікала у своєму повільному руслі. Знову свій момент упустив Златан, розстрілявши грудну клітку Вальдеса. 
Наступний свій шанс форвард не прогавив зрівнявши рахунок, зрівнявши з явного офсайду. (Привіт суддям!!!)
Але на цьому пристрасті на полі набирали лише обертів.

Сірігу у власній штрафній збиває Санчеса і приносить собі пенальті і бонус від судді у вигляді жовтої карточки. Вирок спокійно здійснив Хаві і здавалось, що перемога вже у руках іспанських конкістадорів. 
Все ж останнє слово у цьому матчі сказав півзахисник ПСЖ Матуіді. Подача у штрафний , скидка від Ібрагімовича, удар з ходу і сфера у воротах і рахунок знову нічийний.

Французька команда провела сьогоднішній поєдинок на високому рівні. Постійний пресинг і швидкий перехід в атаку принесли свої плоди. Але як показує приклад Мілана добре проведений поєдинок вдома це лише пів справи - парижан ще чекає вояж на Камп Ноу, де Барселона навряд чи віддасть своє. 

ПСЖ — Барселона 2:2
Голы: Месси, 38, Хави, 90 (с пенальти) — Ибрахимович, 80, Матуиди, 90+4

ПСЖ: Сиригу, Жалле, Алекс, Тиаго Силва, Максвелл, Бекхэм (Верратти, 70), Матуиди, Лукас Моура, Пасторе (Гамейро, 76), Ибрахимович, Лавесси (Менез, 66)
Барселона: Вальдес, Алвеш, Пике, Маскерано (Бартра, 84), Альба, Бускетс, Хави, Иньеста, Алексис Санчес, Месси (Фабрегас, 46), Вилья (Тельо, 81)
Предупреждения: Матуиди, Бекхэм, Ибрахимович, Сиригу — Пике, Альба, Маскерано

Читать @footballfans_UA Твитнуть

Другие новости по теме:


  Просмотрено: 702 раз Просмотров: 702 автор: y_soroka опубликовано:03-04-2013, 13:38  

 
 
 
 
Другие новости
 
 
Чемпионат Украины:
 

Турнирная таблица УПЛ после 14 тура:

М Команда І Р О
1 Шахтар 14 24 38
2 Динамо 14 16 30
3 Зоря 14 13 30
4 Олімпік 14 -3 23
5 Олександрія 14 5 21
6 Чорноморець 14 -4 19
7 Ворскла 14 -2 16
8 Сталь 14 -6 14
9 Зірка 14 -14 11
10 Волинь 14 -12 9
11 Дніпро 14 -9 5
12 Карпати 14 -8 4
 
 
 
 
Новости
 
Рекламная сеть autoteaser.net
 
 
Продажа авто:
 
 
Лучшие букмекеры
   
 
 
Опрос
 

Динамо
Шахтер
Днепр
Другой клуб


 
 
Партнеры
 
Приобретения и утраты столичного «Динамо»

Главный тренер киевского «Динамо» Сергей Ребров признался о возможном переходе капитана команды в один из европейских клубов.

Ярмоленко остался самым дорогим футболистом Украины

Традиционно в январе производится ставшее уже традиционным изменение трансферной стоимости ведущих игроков футбола.

Олег Гусев ушел из «Динамо»

Один из наиболее известных игроков столичного «Динамо» - футболист Олег Гусев сообщил официальную информацию о своем уходе из состава команды. Как оказалось, срок его контракта с ...

 
 
Архив
  Декабрь 2016 (2)
Ноябрь 2016 (7)
Сентябрь 2016 (1)
Август 2016 (40)
Декабрь 2015 (1)
Сентябрь 2015 (1)