» » Корвалол для Реала – фінал для Борусії
Корвалол для Реала – фінал для Борусії

Корвалол для Реала – фінал для Борусії Ось і закінчилася битва двох гігантів цьогорічної Ліги Чемпіонів - мадридським Реалом та дортмундською Борусією. Вершкові у драматичному матчі виграли бій, але програли війну. Кінцівку матчу весь стадіон провів на ногах і по завершенню матчу одні випромінювали щастя, а у інших йшли сльози розчарування.

 

Моуріньйо вивів на поле все найкраще, що зараз є під його рукою. Прогнозовано справа в обороні вийшов Есьєн. На вістрі атаки забивати м’ячі відправився Ігуаїн. У центрі півзахисту Хедіру замінив Модрич. У Борусії все прогнозовано. Тільки лише травма Піщека, про яку так говорили в клубі, дивним чином дуже швидко була вилікована і поляк вийшов у старті.

 

Перші хвилини матчу розпочалися з надзвичайної активності вершкових – це і зрозуміло, адже команді потрібно було забити три м’ячі і при цьому не пропустити. Вже на п’ятій хвилині Ігуаїн мав відкривати рахунок, але удар у аргентинця відверто не вийшов і Вайденфелер вийшов переможцем у цій дуелі. Але свої зуби показали і вестфальці. Левандовскі непогано пробив, але точно у голкіпера.

 

Початок гри пройшов повністю під диктовку іспанців. Ді Марія феноменальною довгою передачею знайшов Роналду, але форвард поцілив у голкіпера.  Потім передчасно вимушений був покинути поле через травму Гьотце. А тим часом Озіл вийшов на побачення з Вайденфелером і впевнено пробив повз воріт. Далі німець пробивав ще раз, але на цей раз на заваді став Хумельс. Після такого шаленого початку гра трішки заспокоїлась і настав час відносного паритет у поєдинку.

 

Кінець першого тайму запам’ятався офсайдами Ігуаїна, який сьогодні явно не виблискував, і кількома попередженнями для гравців.

 

Другий тайм мав все вирішити у сьогоднішньому протистоянні і розставити крапки над «і». Герой попередньої зустрічі мабуть сьогодні дуже хотів отримати і другу зірку героя, та не судилося. Саме Левандовскі на п’ятдесятій хвилині потужним ударом розстріляв перекладину.

 

А тим часом Моуріньйо кидає у горнило пекла Кака і Бензему, який і показав своєму конкуренту за місце в основі Ігуаїну, як повинен грати справжній форвард. Ще один шанс втратила Борусія після сольного проходу Ройса і передачі на Гюндогана. У півзахисника було перед лицем добряча половина пустих воріт, але проявивши свої снайперські здібності футболіст зумів підбити голкіпера. Потім вже на сімдесят шостій хвилині Левандовскі мав би знімати питання про фіналіста – але приціл поляка дав збій. Ох, пожаліють гості ще за ці втрачені моментища.

 

Мотор емоцій став заводитися після гри Хумельса рукою в безпосередній близькості біля своїх воріт. Моуріньйо навіть пішов виказувати свої емоції та думки Клопу, але навряд чи вони його цікавили.  Все йшло до логічного кінця, з чим явно не був згоден Бензема, який забив після хорошого прострілу від Озіла. Почалась облога воріт Борусії і вдала вилазка Рамоса призвела до другого взяття воріт. Гольовий пас на рахунку автора першого м’яча. Здавалось би ось воно – світло і кінці тунелю.

 

Але в кінці цього тунелю на шляху стояла молода і дуже амбітна команда, яка на залишках сил і емоцій відстояла своє право зійтися у битві найсильніших за найпрестижніший клубний трофей світу. Матч так і закінчився з рахунком 2:0.

 

Борусія вперше з кінця 90-х років минулого століття вийшла у фінал Ліги Чемпіонів, і вийшла цілком заслужено. А за свої сльози і за сльози своїх вболівальників мадридський клуб зможе помститися лише у наступному сезоні.



Юрій Сорока, footballfans.com.ua

Читать @footballfans_UA Твитнуть

Другие новости по теме:


  Просмотрено: 1475 раз Просмотров: 1475 автор: y_soroka опубликовано:01-05-2013, 01:10  

 
 
 
 
Другие новости
 
 
Чемпионат Украины:
 

Турнирная таблица УПЛ после 14 тура:

М Команда І Р О
1 Шахтар 14 24 38
2 Динамо 14 16 30
3 Зоря 14 13 30
4 Олімпік 14 -3 23
5 Олександрія 14 5 21
6 Чорноморець 14 -4 19
7 Ворскла 14 -2 16
8 Сталь 14 -6 14
9 Зірка 14 -14 11
10 Волинь 14 -12 9
11 Дніпро 14 -9 5
12 Карпати 14 -8 4
 
 
 
 
Новости
 
Рекламная сеть autoteaser.net
 
 
Продажа авто:
 
 
Лучшие букмекеры
   
 
 
Опрос
 

Динамо
Шахтер
Днепр
Другой клуб


 
 
Партнеры
 
Приобретения и утраты столичного «Динамо»

Главный тренер киевского «Динамо» Сергей Ребров признался о возможном переходе капитана команды в один из европейских клубов.

Ярмоленко остался самым дорогим футболистом Украины

Традиционно в январе производится ставшее уже традиционным изменение трансферной стоимости ведущих игроков футбола.

Олег Гусев ушел из «Динамо»

Один из наиболее известных игроков столичного «Динамо» - футболист Олег Гусев сообщил официальную информацию о своем уходе из состава команды. Как оказалось, срок его контракта с ...

 
 
Архив
  Декабрь 2016 (2)
Ноябрь 2016 (7)
Сентябрь 2016 (1)
Август 2016 (40)
Декабрь 2015 (1)
Сентябрь 2015 (1)