» » Партизан – Динамо: анонс матчу Ліги Європи
Партизан – Динамо: анонс матчу Ліги Європи

Футбол 24 представляє анонс матчу 2-го туру Ліги Європи Партизан – Динамо.

Партизан – Динамо: анонс матчу Ліги Європи28 вересня, 22:05, Белград, "Партизан"

Головний арбітр: Свейн Оддвар Моен (Норвегія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Другий матч групового раунду Ліги Європи Динамо проведе в Белграді. Киян прийме у себе чемпіон Сербії Партизан, який в 1-му турі зіграв внічию з Янг Бойз (1:1).

Важливий нюанс гри в Белграді – вона пройде без глядачів, що є неймовірним плюсом для гравців київського клубу. Сербський клуб покараний за безлади на трибунах в двох домашніх матчах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Для Динамо це другий поспіль матч без глядачів після зустрічі з Вересом в чемпіонаті України (0:0). Ця гра з рівненським клубом стала окремою темою для розмови на передматчевій прес-конференції Олександра Хацкевича. Головний тренер Динамо наголосив на тому, що після Вереса Динамо акцентувало увагу на розборі гри в захисті, адже при подібному виступі в Белграді це закінчиться плачевно для біло-синіх.

Партизан – Динамо: анонс матчу Ліги ЄвропиХацкевич взяв в Сербію 22 гравці. Залишилися вдома Олег Гусєв та Дьємерсі Мбокані. Останній отримав травму, яка поставила хрест на матчі з Партизаном та під питання гру з Зорею в чемпіонаті.

На місце Мбокані одразу три претенденти: Кравець, Бєсєдін та Мораєс. Тренеру є з кого вибрати, а для кожного з нападників це шанс проявити себе та відвоювати місце в основі.

Партизан – Динамо: анонс матчу Ліги ЄвропиНеприємна несподіванка чекала на тренуванні Динамо в Сербії. Не приймав участі в занятті Євген Хачеріді. Хацкевич не згадував про проблеми захисника Динамо зі здоров’ям, але можлива неучасть Євгена в поєдинку з Партизаном.

На передматчевій прес-конференції Олександр Хацкевич задекларував бажання здобути перемогу над Партизаном. Похвально, але поки що статистика говорить про невтішні результати Динамо в гостьових єврокубкових матчах: в останніх 6 іграх кияни жодного разу не виграли та забили 1 гол (4 поразки, 2 нічиї).

 

Орієнтовні склади

Партизан: Стойковіч – Вулічевіч, Остойіч, Неманья Мілетіч (1), Неманья Мілетіч (2) – Тошич, Евертон Білер, Євтовіч, Янковіч – Ожеговіч, Тавамба

Динамо: Коваль – Морозюк, Хачеріді (ВІда), Кадар, Піваріч – Сидорчук, Буяльський – Циганков, Гармаш, Дерліс Гонсалес – Кравець

 

Слова

Мірослав Джукіч:

– Янг Бойз переміг Динамо, бо грав агресивно і не давав киянам зіграти у свою гру. Динамо добре тримає м'яч, але у обороні вони відчувають себе не впевнено.

Матчі у єврокубках складні, завтра я очікую матчу, у якому все вирішать деталі. Ми будемо намагатись нав'язати супернику свій стиль гри, але це буде непросто.

 

Олександр Хацкевич:

– Група футболістів, яка грала з Вересом, ми їм дали відпочинок. В основному готувалися теоретично, розібрали гру в обороні з Вересом. Якщо будемо так грати в обороні, то буде трохи проблематично біля наших воріт.

Вони сильні фізично. Поєднання силових і технічних якостей. У Партизані багато досвідчених гравців. Партизан – організована та дисциплінована команда.

По материалам: football24.ua

Читать @footballfans_UA Твитнуть

Другие новости по теме:


  Просмотрено: 111 раз Просмотров: 111 автор: Andriy опубликовано:28-09-2017, 11:06  

 
 
 
 
Другие новости
 
 
Чемпионат Украины:
 

Турнирная таблица УПЛ после 11 тура:

М Команда І О
1
Шахтар
11 28
2
Динамо
10 24
3
Ворскла
11 21
4
Верес
11 17
5
Олімпік
11 17
6
Маріуполь
10 15
7
Зоря
11 11
8
Олександрія
11 9
9
Зірка
11 9
10
Сталь
11 8
11
Карпати
11 8
12
Чорноморець
11 6
 
 
 
 
Новости
 
 
 
Продажа авто:
 
 
Лучшие букмекеры
   
 
 
Опрос
 

Динамо
Шахтер
Другой клуб


 
 
Партнеры
 
{inform_dle}
 
 
Архив
  Октябрь 2017 (38)
Сентябрь 2017 (294)
Август 2017 (36)
Июль 2017 (6)
Май 2017 (1)
Апрель 2017 (4)