Футболісти обох команд уникли дискваліфікації на цю гру, відзначимо лише навмисне «обнулення» на матч із «Динамо» Бернарда, який, судячи з усього, не отримає ніякого покарання від ФФУ за неналежну поведінку.

У складі киян, як і раніше, є троє футболістів, які назбирали по три жовті картки: це Домагой Віда, Віталій Буяльський і Дерліс Гонсалес. Якщо в неділю вони отримають чергове попередження, то пропустять матч наступного туру – виїзд до «Карпат».

Що стосується лазарету команд, то у «гірників» до «класичного» не готуються Сергій Кривцов і Максим Малишев, які мають давні травми. У Олександра Хацкевича головного болю більше: в матчі з «Янг Бойз» пошкодження коліна отримав Сергій Сидорчук, остаточний діагноз якому в Києві встановити не змогли. У понеділок хавбек відправиться на обстеження та консультацію до Барселони.

Під питанням вихід на поле Домагоя Віди, якому після невдалого стику з суперником у зустрічі Ліги Європи наклали на голову 10 швів. На щастя, струсу мозку хорват уникнув, і можлива участь у грі з «Шахтарем» залежатиме лише від його самопочуття.

Окрім того, продовжує відновлення Віктор Циганков, якому за планом залишився ще тиждень реабілітації. Зараз він виконує вправи з усунення м’язового дисбалансу всього тазостегнового кільця.

Натомість готовий допомогти команді Євген Хачеріді, котрий пропустив зустріч із «Янг Бойз» через запалення сухожилля, з яким повернувся з розташування збірної України. Сьогодні захисник вже повноцінно займався в загальній групі.

Нагадаємо, що поєдинок 13-го туру УПЛ «Динамо» — «Шахтар» відбудеться в неділю, 22 жовтня, на НСК «Олімпійський». Початок — о 19:30.

Джерело: 1927