Ведуча «Футбол NEWS» та авторського проекту «Моя гра» Алла Бублій розповіла про свої зйомки у відвертій фотосесії, а також про стосунки з ведучою «Профутболу» Олександрою Лободою.

«Чия була ідея відвертої фотосесії? Запропонувала піар-служба. Я взагалі люблю щось нове, мені це було цікаво. Тим більш, мене влаштовував формат: не хочу зарікатися, але ніколи не роздягнусь в «ню». Тут все ж таки були «елементи одягу».

Як проходили зйомки? Це тривало майже весь день. В мене потім була крепатура, бо постійно голову поверни то так, то ще якось. І кожен раз неприродне положення. Втомилася страшенно, легше було три програми записати, ніж одну цю сесію.

Потім ще відбирати довелося, адже в кожному образі були сотні примірників. Морально результат – не скажу, щоб була в захваті, але порадував. Приємно, що колегам-чоловікам сподобалось. Навіть зробили фотосесію, коли кожен взяв журнал з моїми фото і копіював вираз мого обличчя. Трохи «потравили», в межах розумного. Все гаразд.

Чи я з Олександрою Лободою конкурентки? В жодному разі. Ми не є друзями, ми – просто колеги. Регулярно спілкуємося, коли бачимося на футболі.

Про що саме? Про різне. Типу, а що це в тебе за помада, там була, там не була, того бачила, того ні. Ну все, бувай. Якось так, не більше, не менше.

А якщо б довелося разом працювати? Не бачу в цьому жодних проблем. Думаю, ми б знайшли спільну мову.

Як стежу за фігурою? Спортзал – це святе, за будь-якого графіку. Це основне, за рахунок чого фігура формується. А дієта – те, що дуже швидко проходить», – цитує Бублій Gazeta.ua.