Микола Несенюк

ФФУ штовхає Огнєна Вукоєвича на конфлікт із федерацією футболу Хорватії.

Про це заявив відомий журналіст Микола Несенюк.

«Бажання хоч яким боком долучитися до патріотичного вчинку хорватських футболістів було у Андрія Павелка настільки непереборним, йому так швидко хотілося теж стати всесвітньо відомим, що часу на те, щоб хоч трохи подумати, не залишилось. Ось і наговорив президент ФФУ одразу на кілька статей різних кодексів», — зазначив Несенюк.

«А коли серйозно, то хотілося би знати, яку саме юридичну допомогу хоче надати президент ФФУ Огнєну Вукоєвичу у міжнародному спортивному суді? У цій установі Огнєн може судитися лише із Хорватською футбольною федерацією. Коли, звісно, захоче. Поки що Вукоєвич такого наміру не висловлював. То виходить, що ФФУ штовхає Вукоєвича на конфлікт із федерацією футболу його рідної країни та ще й обіцяє допомогти?», — зазначив журналіст.

«Іван Крилов писав двісті років тому: «Услужливый дурак – опаснее врага!» Андрій Павелко не хорват і має знати російську класику. І наступного разу думати, перш ніж говорити. Щоб нам знову не було за нього соромно», — цитує Несенюка Чемпіон.