ФФУ на своєму «Facebook» зробила заяву стосовно «мандрівок» кубка Ліги чемпіонів. Пише 1927.kiev.ua.
— Прикро, що з подачі фейкового ресурсу, який останніми днями став першоджерелом масштабних інформаційних атак на Федерацію футболу України, розпочалася кампанія, що намагається спотворити враження громадськості про цей чудовий проект і було розпочато новий виток цькування керівництва ФФУ.

Але, ми переконані, що як і будь-який негативний емоційний сплеск, ця кампанія приречена на швидке згасання та забуття. Натомість, майбутнє футбольне дійство і тур Кубків Ліги чемпіонів Україною залишиться в спогадах десятків і сотень тисяч людей назавжди. Важливо, що Україна готова до проведення фіналів Ліги чемпіонів, важливо, що ми отримали за проведену роботу найвищі оцінки від УЄФА і важливо те, що це історичне футбольне свято охоплює неймовірну кількість наших співвітчизників, щирих вболівальників з усієї України.

Але нагадаємо, стати першоджерелом — це не цькування, ніхто не примушував доньку дружини фотографуватися з кубком Ліги Чемпіонів та публікуати його у Instagram. Саме поведінка «містечкового барона» обуріла громадськість, а не спроби «першоджерел» знищити репутацію криштально чесного чиновника, що «витягує з багна» українській футбол!