» Главные новости » Борусія шокує Малагу
Борусія шокує Малагу

Борусія шокує Малагу Останні хвилини цього матчу потрясли як мінімум дві футбольні країни, але ні, всю футбольну Європу. Два забитих гола у доданий арбітром час вивели дортмундську Борусію у півфінал Ліги Чемпіонів.

Але все починалось явно не за сценарієм німців. З стартових хвилин вестфальці не могли налагодити контроль м’яча щоб відразу взяти гру і свої руки. Це вилилось у жовту картку Бендера.
Але вже через десять хвилин німецька машина після певної обкатки почала давити на газ і «анчоуси» відійшли на свою половину поля.
Можна, перш за все, виділити польські комплектуючі німецької машини у вигляді Роберта Левандовскі, коли форвард дуже небезпечно пробив над перекладиною.

А от іспанці особливо моментами вирішили не розкидатися. Хоакін отримав м’яч біля штрафного, залишив у дурнях Шмельцера і хорошим ударом з лівої у ближній кут відкриває рахунок, таким чином відкинувши можливість післяматчевих пенальті.
Певний час господарі перебували у стані шоку. Але коли цей стан пройшов, то німці відразу забили. Ройс п’яткою віддав хороший пас на Левандовскі, який легко обіграв голкіпера і рахунок став 1:1.

Вже на початку другого тайму Хоакін знову міг забити, але не судилося.
Також у молоко був вистріл Гьотце, який явно хотів поцілити павутину у ближньому куті дев’ятки.
Потім гра проходила в’яло і лише час від часу біля чиїхось воріт виникала дійсно небезпечна ситуація. 

А під кінець тайму пристрасті почали явно нагріватися. Спочатку Ройс впритул поцілив у воротаря і взявся за голову, хоча брати потрібно було лише ворота. Згодом Ройс виходив на побачення з голкіпером, але отримав відкоша.
А далі іронія долі – не забиваєш ти, забивають тобі. Баптішта забиває м’яч у порожні ворота після пасу Іско. Здавалось би що це кінець, та мабуть, і самі дортмундці так думали. 

Арбітр добавив чотири хвилини і саме вони стали непрохідним бар’єром для іспанців. Спочатку Ройс вдало зіграв на добиванні і рахунок було зрівняно. А потім стадіон вибухнув. Це Сантана після прострілу Шибера забиває гол і приносить у Дортмунд півфінал Ліги Чемпіонів. Цей матч будуть ще довго пам’ятати у Німеччині, як одну з найкращих прикрас найсильнішого клубного турніру у світі. 


Боруссия Д — Малага 3:2
Голы: Левандовски, 40, Ройс, 90+1, Сантана, 90+3 — Хоакин, 25, Элизеу, 82




Боруссия Д: Вайденфеллер, Сантана, Шмельцер, Суботич, Гетце, Блащиковски (Шахин, 72), Пищек, Бендер (Шибер, 72), Гюндоган (Хуммельс, 86), Ройс, Левандовски
Малага: Кабальеро, Гамес, Санчес, Антуньеш, Демикелис, Дуда (Элизеу, 74), Иско, Камачо, Хоакин (Портильо, 87), Тулалан, Баптишта (Санта Крус, 83)
Предупреждены: Бендер, Шмельцер — Гамес, Тулалан

Юрій Сорока footballfans.com.ua

Читать @footballfans_UA Твитнуть
Loading...
Погода, Новости, загрузка...

  Просмотрено: 200 раз Просмотров: 200 автор: y_soroka опубликовано:10-04-2013, 11:08  

 
 
 
 
Другие новости
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Loading...
 
 
 
 
Погода, Новости, загрузка...
 
 
Телерансляции
   
 
 
Опрос
 

"Інший футбол" (ICTV)
БолФут (2+2)
Профутбол (2+2)
Про Лигу Чемпионов (2+2)
Про Лигу Европы (2+2)
Украинские страсти (5 канал)
Футбол Live (ТРК Футбол)
Футбольный Уик-энд (ТРК Украина)
Футбольный код (УТ-1)


 
 
Партнёры
 
Фаеры.ру, ua-portal.net/sport, 4-4-2.com.ua
 
 
Архив
  Июль 2013 (9)
Июнь 2013 (6)
Май 2013 (25)
Апрель 2013 (20)
Март 2013 (9)
Февраль 2013 (1)