«Футбол 24» обговорив із знаменитим тренером поєдинок 3 туру Ліги чемпіонів Фейєнорд – Шахтар (1:2).

Мирон Маркевич

– Мироне Богдановичу, як вам гра Шахтаря у Роттердамі?

– Хороша гра була, бойова. Ми побачили хороші швидкості. Було помітно, що Шахтар – сильніший. На початку пропустили трохи нелогічний гол, але загалом «гірники» переграли Фейєнорд. Особливо тоді, коли залишилися вдесятьох, команда проявила характер і могла забити ще.

– Коли після стартового натиску господарів ми досить швидко пропустили, чи не виникло у вас побоювання за те, що Шахтар може втратити очки, або й програти?

– Ні, я чомусь був спокійний. Існувало переконання, що Шахтар точно не програє.

– Бернард оформив дубль. Це його найкращий матч за Шахтар?

– Та що тут казати – Бернард є хорошим гравцем. Він і до того показував непогані ігри. Вчора було його соло, скажімо так. Ну й варто сказати, що Бернарду допомогли партнери.

– Хто вам ще сподобався із «гірників» за мотивами вчорашнього поєдинку?

– Тайсон дуже добре зіграв. Фред видав феєричну гру. Це виконавці збірної Бразилії, тому усе закономірно. Моментами демонстрував непоганий футбол Марлос, хоча він може грати сильніше. Ще можу виділити Степаненка. Ну і Пятов, який врятував на останніх хвилинах. То є серйозний воротар, що там казати.

– Ракицький підвів команду? Чи обов’язково було фолити у тому епізоді, вже маючи в пасиві жовту картку?

– Знаєте, коли така напруга, звинувачувати гравця у тому, що він заробив «гірчичник» – неправильно. То є футбол. Не все так просто, як здається біля телевізора.

– Як ви тепер оцінюєте турнірні перспективи Шахтаря?

– Я думаю, Шахтар пройде далі в Лізі чемпіонів.

Джерело: Футбол 24