У свою чергу Сидорчук вирушить на консультацію до Барселони

У поєдинку «Динамо» — «Янг Бойз», який відбувся в четвер, двоє футболістів столичного клубу достроково залишили поле через травми: у півзахисника Сергія Сидорчука проблеми з коліном, а у захисника Домагоя Віди після зіткнення з суперником у крові була уся голова.

Прес-служба «Динамо» додзвонилася головному лікарю клубу Леоніду Миронову, який прокоментував стан цих футболістів, а також розповів про відновлення Віктора Циганкова.

«З Відою, на щастя, все нормально: зашили рану, наклали близько 10 швів, обробили місце зіткнення, зверху убезпечили стерильною пов’язкою. Струсу головного мозку немає, консультація з нейрохірургом і контрольні знімки показали, що з Домагоєм усе нормально», — розповів лікар.

«Пару днів футболіст пропустить, а далі подивимося. Не стану загадувати наперед, оскільки участь в тренуваннях буде залежати від самого Віди, його стану і самопочуття. Що стосується можливості його участі в недільному матчі з «Шахтарем», оцінив би її 50% на 50%», — зазначив Миронов.

Також лікар «Динамо» прокоментував стан Сергія Сидорчука.

«Сергій Сидорчук, який отримав травму коліна, в понеділок вирушить до Барселони на консультацію та обстеження до професора Рамона. Спостереження і огляд, проведені в Києві, нас не влаштували — є певні сумніви щодо діагнозу», — зауважив він.

«Також відновлення продовжує півзахисник Віктор Циганков. Йому залишився тиждень реабілітації. На даному етапі він виконує фізичні вправи по усуненню м’язового дисбалансу всього тазостегнового кільця», — підкреслив Миронов для Главком.